CONSULTANCY

Waarin kenmerkt zich de consultancy?

ING:
De sector groeide in 2016 met 4,6%. Voor 2017 verwacht ING een lager tempo in de groei, namelijk 3%.

Voor organisatieadviesbureaus blijft het zaak hun businessmodellen te vernieuwen, wat doet u in 2017 aan ‘business development’? Ofwel hoeveel acquisitieplezier hebben uw collega’s?

Competenties van de consultant.
Belangrijk voor een adviserende professional is het bezit van vaardigheden die ook voor het hebben van acquisitieplezier relevant zijn. Echter, …de gemiddelde consultant en adviseur heeft voor ‘advies’ gekozen om anderen te adviseren en niet om te acquireren! Logisch dat acquisitieplezier niet zomaar spontaan in bij iedere professional aanwezig is.

Tijd voor Acquisitieplezier maken!
Acquireren. En wel op een manier die bij je past, waar je FUN aan beleeft.

Hoe doe je dat?

Onze werkwijze

Stelling:
Elke consultant bezit een belangrijke dosis ‘acquisitiewaarde’ en kan van daaruit een belangrijke bijdrage leveren aan acquisitie!

Plezier in acquisitie kan alleen worden verkregen als uw acquisitie-activiteit te maken heeft met uw vakinhoudelijke expertise (Kennis), de relaties waar u het prettigst mee samenwerkt (Markt), en wat past bij uw karakter en vaardigheden (Persoon).

Profacq ondersteunde reeds succesvol diverse adviesburo’s. De hiermee opgebouwde expertise komt tot uiting in workshops en trainingen.

Oneliners van deelnemers:

–“Voor mij is acquisitie niet meer de beer op de weg. Ga het nog leuk vinden”.
–“Fris op startpositie met zin in acquisitie”!
–“De aanpak van Profacq maakt dat je anders tegen acquisitie aankijkt”. P. Groenewoud

Ons aanbod

Met enige regelmaat organiseren we ook kennismakingsworkshops, tegen een kennismakingstarief van € 99,- p persoon.

Open training: Workshop ‘Acquisitieplezier voor Adviseurs in 1 dag!’

Een workshop* waarbij van 9.00 uur tot 16.30 uur het organiseren van het gehele acquisitieproces wordt behandeld. Bedoeld voor de adviseur die acquisitie steeds belangrijker onderdeel van zijn/haar dagtaak ziet worden en geen dingen wil doen tegen zijn/haar zin in.

Klik op onderstaande button voor de eerstvolgende datum en info over het programma.

Programma Workshop

In-company training: Training Acquisitieplezier

  • Een in-company traject met het gehele team. Na een assessment wordt er op maat een training in acquisitieplezier samengesteld. Deze training is exact afgestemd op de trainingsbehoefte van de individuele consultant.

Klik op onderstaande button voor een afstemming van de behoefte op het maatwerk.

afspraak maken

* De PAO workshop behandelt bedrijfs- en organisatorische elementen m.b.t. succesvol ondernemerschap (bron: 9 pijlers van Prof. Dr. F. Kwakman in zijn boek Professionals en Acquisitie), hierdoor kunnen er 6 PE studiepunten voor worden gegeven.

UNIT4

 

logoATOsborne

 

dmp

fakton

NVBK1

Conquestor

logo thesor

Logo EvisionsRed - kopie

logoHzpc1

ram1

 

movares